Gratis artikel over Edge Computing en IoT

19 augustus 2018, 11:21
Gratis artikel over Edge Computing en IoT
Gratis artikel over Edge Computing en IoT
Met Edge Computing kan data die wordt geproduceerd door Internet of Things-apparaten en sensors, dichter bij de locatie (bron) worden verwerkt. Dit gebeurt dan in plaats van de data over lange routes naar datacenters of de Cloud te sturen.

Industrie 4.0, IIoT, nieuwe intelligente sensoren en datavolume hebben bijgedragen aan een toenemende overlap tussen industriële IT enerzijds en industriële automatisering anderzijds.
Belangrijker dan ooit is voor alles effectieve oplossingen te kunnen ontwikkelen, van kleine Linux-gebaseerde controllers tot volledige industriële servers. Dit is waar automatisering en IT elkaar ontmoeten!

In het artikel Automation Meets IT with CPD Studio gaat Odd Gilinsky van CDP Technologies in op het bouwen van snelle, gedistribueerde besturingssystemen op industriële computers met de software CDP Studio. Het artikel werd eerder gepubliceerd in Elektor Business Edition nummer 2/2018, en wordt nu aangeboden als een gratis download aan alle Elektor e-zine lezers. Klik op de Bijlage Download knop hieronder.

Overigens voor Elektor-leden is de nieuwe Elektor Business editie 4 (thema Automotive) als download nu beschikbaar.


 
Bijlage
Article: Automation Meets IT with CDP Studio
gerelateerde items