Elektor Team

Gratis domotica-CD-ROM voor Elektor Plus abonnees

10 december 2013, 14:36
Gratis domotica-CD-ROM* voor Elektor Plus abonnees
Gratis domotica-CD-ROM* voor Elektor Plus abonnees
* Helaas niet meer verkrijgbaar.

Wie zich abonneert op Elektor, is ervan verzekerd dat alle 11 nummers keurig op tijd thuis of op het bedrijf worden bezorgd. Maar nog meer voordelen biedt een Plus abonnement. In dat geval ontvangt u elk jaar naast de 11 gedrukte nummers ook nog de Elektor Jaargang-DVD (normale prijs: € 27,50).

 

Bovendien krijgen Plus abonnees exclusief toegang tot www.elektor-plus.nl.
Dat betekent:
- De beschikking over een uitgebreide Elektor-zoekmachine die razendsnel het complete Elektor-archief (vanaf 1998) doorzoekt
- Altijd de laatste drie edities van Elektor als PDF te downloaden
- EXTRA: Regelmatig (3 à 4 keer per jaar) een gratis download van een boek, CD-ROM of DVD (totale jaarwaarde minimaal € 75,00!)

 

Ditmaal kunnen Elektor Plus abonnees gratis de CD-ROM "Domotica" in PDF-vorm (ter waarde van € 21,50) downloaden. Deze CD-ROM biedt een overzicht van wat fabrikanten aanbieden op gebied van ‘home networking’, zowel bekabeld als draadloos. De CD bevat specificaties, standaarden en protocollen van in de handel verkrijgbare bus- en netwerksystemen. Voor ontwikkelaars zijn er datasheets van specifieke componenten en diverse artikelen met applicatiegegevens. De eindgebruiker of hobbyist vindt ‘kant-en-klaar’-applicaties voor directe toepassing.

 

Bent u Plus abonnee? Ga dan voor het downloaden van de CD-ROM-inhoud naar www.elektor-plus.nl en klik op 'Extra' in het menu aan de linkerkant.

 

Geïnteresseerd in een Plus abonnement? Klik dan hier:
www.elektor.nl/abo/abonneer-nu!/jaarabonnement.1658484.lynkx

 

Of upgrade hier uw Standaard abonnement naar Plus:
www.elektor.nl/abo/abonneer-nu!/upgrade-naar-abo-plus.544.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items