Precies op tijd voor de electronica 2016 beurs in München (8-11 november) is hier editie 6/2016 van Elektor Business Magazine, waarin het accent duidelijk ligt op componenten en productiemethoden. 

Elektor Business Magazine (EBM) wordt zes keer per jaar zowel in het Engels als in het Duits gepubliceerd. Dit zijn de talen die door professionals wereldwijd het meest worden gebruikt als zij het over elektronica hebben. Iedere editie van EBM heeft als doel om elektronica-ingenieurs informatie en inzichten te bieden met betrekking tot de nieuwste producten uit de industrie en uit onderzoeksinstellingen. Met deze inhoudelijke bijdragen, aangevuld met redactionele items zoals Talking Heads en Infographics, bestrijkt EBM het volledige uit drie haltes bestaande traject naar professionele elektronica: Thuislab --> Startup --> Handel.

Editie 6/2016 van EBM werd in de gedrukte versie verzonden naar Elektor Gold Members in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland. Als speciale aanbieding, ter gelegenheid van Elektor’s uitgebreide aanwezigheid bij de electronica 2016 beurs en de Fast Forward Award, is de volledige editie van Elektor Business Magazine nu voor iedereen als gratis download beschikbaar. U ontvangt uw exemplaar (bijna) onmiddellijk via de 'Bijlage Download'-button hieronder! We kijken er naar uit om u in München te ontmoeten (ook in de pressroom, hotel-lobby, bars en bierkellers).