Gratis download: Elektor Business Magazine over LED’s en LED-drivers

18 mei 2016, 12:30
Elektor Business Magazine over LED’s en LED-drivers
Elektor Business Magazine over LED’s en LED-drivers
Elektor Business Magazine (EBM) heeft als doel een levendige interactie tot stand te brengen tussen de elektronica-industrie en onderzoeksinstituten enerzijds en ambitieuze hardware- en softwareontwikkelaars in thuislabs, startups en spinouts anderzijds. Het magazine zorgt voor solide ondersteuning op een boeiende reis naar high-tech inspiratie. 

Het juninummer 2016 van EBM gaat over het brede gebied van LED’s en LED-drivers, dat een verscheidenheid omvat die net zo stralend en kleurrijk is als het  onderdeel waar alles om draait: de lichtgevende diode. In het ‘duistere verleden’ was dit onderdeel niet meer dan een nogal onbetrouwbare aan/uit-indicator met weinig of geen garanties voor kleur, levensduur, intensiteit of stroomverbruik. In de afgelopen 20 jaar zijn de productieprocessen zodanig verbeterd dat de kleur en intensiteit van de simpele LED-aan/uit-indicator zijn gestabiliseerd, met als gevolg de ontwikkeling van slimme LED-drivers die onder meer kunnen worden ingezet voor intelligente straatverlichting.  

De juni-editie van EBM laat de verscheidenheid zien die zo kenmerkend is voor de LED-technologie. U vindt er zowel bijdragen van startups als bijdragen van grote bedrijven die zich als startup gedragen. De synchronisatie van LED’s en LED-drivers komt aan de orde, de regelgeving die voor iedereen in de LED-industrie van belang is en niet te vergeten de technologieën die leiden tot een nieuwe kleurbeleving. Als u meer wilt weten over softwarebestuurde digitale LED-drivers bent u hier aan het goede adres, met bijdragen van bekende bedrijven zoals OSRAM, Lumileds en Infineon, maar ook van een startup zoals FuturoLighting en een gerenommeerd instituut zoals TÜV SÜD.

Elektor Business Magazine is als gratis download beschikbaar (zie 'ATTACHMENT' hieronder). Mis het niet en download uw exemplaar vandaag nog!


 
Bijlage
PDF download full
Elektor Business Magazine LEDs and LED drivers
The EBM June edition reflects the diversity that has become so typical for LED technology. Look no further and please value the contributions of renowned companies like OSRAM, Lumileds and Infineon, as well as startups like FuturoLighting and well-respected institutions like TÜV SÜD.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items