Gratis download: STM32-poster van Mouser Electronics

15 september 2016, 00:00
Download hem nu! Uw gratis STM32 ODE-poster
Download hem nu! Uw gratis STM32 ODE-poster
‘Interrupt request’ voor liefhebbers van microcontrollers en embedded elektronica!
Deze nieuwe info-poster, een gezamenlijke productie van Mouser Electronics en Elektor, kunt u gratis downloaden. Nee, de afbeelding die u hier ziet is geen verkleinde versie van de echte poster! 

Zo werkt het: 
(1) download het bestand met de poster-inhoud (een flinke pdf),
(2) laat de poster bij uw plaatselijke printshop afdrukken;
(3) rol hem op;
(4) Bevestig hem aan de muur, het plafond of de deur in uw (studenten)kamer, lab of collegezaal!
 
Deze keer bevat de poster een zeer gedetailleerd opengewerkt model van de STMicroelectronics STM32 Open Development Environment (ODE), een prototyping- en ontwikkelomgeving die het ontwerpen van embedded projecten ondersteunt met eenvoudig te gebruiken functionele blokken met hardware en open-source-software. Met zijn unieke combinatie van een brede reeks stapelbare, op toonaangevende geïntegreerde schakelingen gebaseerde boards en modulaire software – van drivers tot toepassingsvoorbeelden – biedt de STM32 Open Development Environment ingenieurs en makers de mogelijkheid om hun creatieve ideeën snel en eenvoudig om te zetten in geoptimaliseerde projecten.
 
STM32 Nucleo ontwikkelboards bevatten een 64-pens STM32 microcontroller die is gebaseerd op een 32-bits ARM® Cortex®-M kern. Ze zijn beschikbaar met verschillende geheugengroottes, randapparatuur en rekenkracht. Dankzij het embedded ST-LINK/V2-1 debug/programmeertool met mini-USB-poort hebt u alles in handen om direct te kunnen beginnen met het ontwikkelen en debuggen van uw code.  
 
En ja, u leest het goed: STM32 Nucleo ontwikkel- en uitbreidingsboards betekenen geen aanslag op uw budget en alle software is gratis beschikbaar!
 
De door Mouser Electronics gesponsorde gratis STM32 ODE-poster kan gedurende een beperkte tijd worden gedownload van www.elektor.nl/STM32-ODE-Poster. Niet alleen ontvangt u direct uw poster, maar als u een paar simpele vragen goed beantwoordt maakt u ook kans om een van de 100 Nucleo-L476RG boards te winnen. De winnaars worden eind september bekendgemaakt, dus houd het Elektor e-zine in de gaten. 

En dan nu met gigahertz-snelheid naar: www.elektor.nl/STM32-ODE-poster.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items