Gratis E-blocks Multiprogrammer bij aankoop van Flowcode 4 voor PIC

10 december 2013, 14:36
Gratis E-blocks Multiprogrammer bij aankoop van Flowcode 4 voor PIC
Gratis E-blocks Multiprogrammer bij aankoop van Flowcode 4 voor PIC

Flowcode 4 is een van de meeste geavanceerde grafische programmeertalen voor microcontrollers (PIC). Het grote voordeel van Flowcode is dat gebruikers met weinig inspanning en ervaring complexe elektronica- en roboticasystemen kunnen ontwikkelen. Flowcode is een krachtige taal die macro’s gebruikt voor de besturing van complexe onderdelen zoals, 7-segment-displays, motorcontrollers en LC-displays. Dit maakt het mogelijk complexe elektronica te besturen zonder gebruik te hoeven maken van ingewikkelde programmeercode.
Flowcode wordt gebruikt in het onderwijs om studenten te introduceren in het concept van technisch programmeren. Flowcode wordt in de industrie onder meer gebruikt voor rapid prototyping.

 

Nieuwe features en verbeteringen in versie 4 zijn o.a.:
Panel-creator, in-circuit debugging, virtuele netwerken, aanpassen van C-code, switch-icon, floating-point-functie, extra string-functies, ondersteuning voor watchdog-timer, snelle USB-ontwikkeling, nieuwe user-interface en nieuwe componenten.

 

Speciale aanbieding:
Bestel nu ‘Flowcode 4 voor PIC’ (professionele versie) en ontvang een GRATIS E-blocks PIC Multiprogrammer t.w.v. € 116!

 

Meer info:
www.elektor.nl/products/e-blocks/flowcode-(1-user)/flowcode-4-for-pic-(pro)-programmer.1770508.lynkx

 

Wie in het bezit is van Flowcode V3 voor PIC, kan deze versie upgraden naar Flowcode V4 voor slechts 50% van de kosten van de nieuwe versie. Om uw bestelling in behandeling te kunnen nemen, hebben wij uw key/serial-nummer nodig, dat staat vermeld op een label aan de binnenzijde van het DVD-doosje. We sturen u dan een CD-ROM met de nieuwe versie.

 

Upgrade nu naar ‘Flowcode 4 voor PIC’ (professionele versie) en ontvang ook een GRATIS E-blocks PIC Multiprogrammer t.w.v. € 116!

 

Meer info:
www.elektor.nl/products/e-blocks/flowcode-(1-user)/upgrade-flowcode-4-for-pic-(pro)-programmer.2.1770521.lynkx

 

Let op: Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items