Elektor Team

Gratis Elektor-webinar: Writing Android-apps

10 december 2013, 14:37
Gratis Elektor-webinar: Writing Android-apps
Gratis Elektor-webinar: Writing Android-apps

Steeds vaker komen we op smartphones en tablet-computers het besturingssysteem Android tegen. Het aantal toepassingsprogramma's - de zogenaamde applicaties of kortweg apps - neemt van dag tot dag toe. En de steeds betere technische uitvoering en uitrusting van de apparaten maken het nu mogelijk toepassingen te draaien waarvoor een paar jaar geleden nog een desktop-PC of speciale hardware vereist was.Maar bij het individualiseren van onze smartphone hoeven we ons niet te beperken tot kant-en-klare applicaties! Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk om zelf Android-apparaten te programmeren en eigen apps te schrijven.

 

Dit webinar is interessant voor iedereen die wil beginnen met het programmeren van apps voor Android-apparaten.De werking van het Android-systeem wordt op begrijpelijke manier uitgelegd en we zien stap voor stap hoe applicaties kunnen worden geprogrammeerd. Dit gebeurt aan de hand van de Eclipse ontwikkelomgeving en de Android SDK. Verder zal onder meer aandacht worden besteed aan Internetcommunicatie en het gebruik van de interne sensors van Android-apparaten.

 

Dit webinar wordt gepresenteerd door Stefan Schwark die al meer dan 20 jaar software ontwikkelt en ook de auteur is van het Elektor-boek "Android Apps programmeren - stap voor stap".

 

Deelname aan dit webinar is geheel gratis. U hoeft u alleen maar te registreren via onderstaande link.

 

Writing Android-apps

Datum: Donderdag 21 maart 2013
Tijd: 16:00 uur
Presentatie: Stefan Schwark
Taal: Engels

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items