Gratis EveryCircuit-App bij alle bestellingen tijdens Cool Summer Deals

28 juni 2017, 14:40
EveryCircuit op tablet, PC en smartphone
EveryCircuit op tablet, PC en smartphone
Elektor is weer van start gegaan met haar "Cool Summer Deals" campagne. Dat betekent top producten tegen topprijzen. Tijdens deze campagne krijgt u (zolang de voorraad strekt) bij iedere bestelling een jaar licentie t.w.v. € 17 van de populaire app EveryCircuit cadeau!

EveryCircuit is een eenvoudig te bedienen interactief ontwerp- en simulatieprogramma. De real-time simulatie, het interactieve gedrag en de dynamische visualisatie maken EveryCircuit uniek t.o.v vergelijkbare programma’s. Het is een onmisbare applicatie voor elektronica-ontwerpers en -hobbyisten.

De EveryCircuit simulatie-machine levert continu geanimeerde spannings- en stroomvormen die direct in het schema worden weergegeven. Wanneer u in het schema iets verandert, dan reageert EveryCircuit daar onmiddellijk op door meteen de bijbehorende golfvormen aan te passen. Het maken van een prototype van een schakeling gaat op deze wijze ontzettend snel. U hoeft immers de simulatie na een verandering niet steeds opnieuw met de hand te starten.

EveryCircuit draait op alle bekende mobiele en desktop-platforms – Android, iOS, Windows, Mac en Linux. Bij de mobiele app kunt u zelfs onderweg snel een idee uitproberen. Al uw werkzaamheden worden in de cloud opgeslagen en als u achter uw PC zit, wordt deze gesynchroniseerd met de opgeslagen gegevens.

Enkele belangrijke voordelen:
  • Groot schema-oppervlak
  • Cloud-opslag voor schema’s
  • Toegang tot community-ontwerpen
  • Unieke interactieve visuele stimulatie

Plaats vandaag nog uw bestelling in de Elektor Store en ga meteen aan de slag met EveryCircuit! Klik hier voor een overzicht van alle huidige Cool Summer Deals.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items