Elektor Team

Gratis FPGA-cursus voor Elektor Plus abonnees

10 december 2013, 14:36
Gratis FPGA-cursus voor Elektor Plus abonnees
Gratis FPGA-cursus voor Elektor Plus abonnees

Wie zich abonneert op Elektor, is ervan verzekerd dat alle 11 nummers keurig op tijd thuis of op het bedrijf worden bezorgd. Maar nog meer voordelen biedt een Plus abonnement. In dat geval ontvangt u elk jaar naast de 11 gedrukte nummers ook nog de Elektor Jaargang DVD (normale prijs: € 27,50).

 

Bovendien krijgen Plus abonnees exclusief toegang tot www.elektor-plus.nl. Dat betekent:
- De beschikking over een uitgebreide Elektor-zoekmachine die razendsnel het complete Elektor-archief (vanaf 1998) doorzoekt
- Altijd de laatste drie edities van Elektor als PDF te downloaden
- EXTRA: Regelmatig (3 à 4 keer per jaar) een gratis download van een boek, CD-ROM of DVD (totale jaarwaarde minimaal € 75,00!)

 

Ditmaal kunnen Elektor Plus abonnees gratis de CD-ROM "FPGA-cursus" in PDF-vorm (ter waarde van € 19,95) downloaden. Deze CD bevat naast 9 FPGA-cursusartikelen ook print-layouts in PDF-formaat, een handleiding voor de ontwikkel-software Quartus, alle bij de cursus behorende project-software en extra handleidingen.

 

Bent u Plus abonnee? Ga dan voor het downloaden van de CD-ROM inhoud naar www.elektor-plus.nl en klik op 'Extra' in het menu aan de linkerkant. 

 

Geïnteresseerd in een Plus abonnement? Klik dan hier:
www.elektor.nl/abo/abonneer-nu!/jaarabonnement.1658484.lynkx

 

Of upgrade hier uw Standaard abonnement naar Plus:
www.elektor.nl/abo/abonneer-nu!/upgrade-naar-abo-plus.544.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items