Dit artikel van Rosie Hatterley ("Tostirobot") verscheen voor het eerst in Make: editie 2/2020.

"Wat is er tijdens gure lentedagen troostender dan een tosti? Cheeseborg gebruikt een Raspberry Pi om ze op te dienen. Het water komt Rosie Hattersley al in de mond.

Een spetterende indruk maken met je laatstejaars universiteitsproject is de ideale manier om de aandacht van potentiële werkgevers te trekken en je droombaan te be- machtigen. Een beroep doen op de hongerige magen van je docenten en klasgenoten is ook een vrij doeltreffende manier om ze aan je kant te krijgen. Toen we van Taylor Tabb hoorden over het robotproject dat hij samen met zijn vrienden Mitchell Riek en Evan Hill voor hun opleiding tot werktuigbouwkundig ingenieur had gemaakt, was het geen verrassing dat hij na zijn afstuderen in de zomer van 2019 al aan een fantastisch klinkende carrière met een focus op de Raspberry Pi is begonnen." - Rosie Hatterley  

De Nederlandse editie van Make: magazine ligt nu in de winkel! Benieuwd naar de inhoud? Geniet van dit gratis artikel uit de laatste uitgave. Download het nu in de 'bijlage sectie' hieronder. We weten zeker dat je het artikel informatief en inspirerend zult vinden. Klopt dat? Word dan vandaag nog Make: abonnee. Klik hier voor een super voordelig abonnement!