Elektor Team

Gratis simulatie-workshops met COMSOL Multiphysics

10 december 2013, 14:36
Gratis simulatie-workshops met COMSOL Multiphysics
Gratis simulatie-workshops met COMSOL Multiphysics

COMSOL, wereldwijd leverancier van simulatiesoftware voor multifysische systemen, heeft er dit jaar voor gekozen om zijn aanbod aan workshops te vergroten, om zo een nog breder publiek te kunnen bedienen. Naast de reguliere workshops in Nederland en België organiseren men dit jaar ook workshops voor specifieke vakgebieden. Hierbij valt te denken aan workshops op het gebied van warmtetransport, AC/DC & HF, plasmafysica, vloeistofstroming, structuurmechanica enz.

 

Tijdens elke workshop wordt een demonstratie gegeven, waarin de mogelijkheden van de verschillende vakgebieden worden uitgelicht. Daarnaast krijgen de deelnemers de mogelijkheid om de software zelf te testen. Na afloop wordt er een 14-daagse trial-versie van COMSOL Multiphysics beschikbaar gesteld.

 

COMSOL Multiphysics is een wetenschappelijke software-omgeving voor het modelleren en simuleren van fysische systemen. Het programma kan berekeningen in een onbegrensd aantal disciplines uitvoeren: warmtetransport, sterkteleer, stromingsleer (CFD), akoestiek, elektromagnetisme, plasmafysica, MEMS-technologie en meer. In de wetenschap en techniek wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van simulatie-software om een ontwerp, een proces of een product te toetsen aan realistische criteria.

 

Deelname aan deze workshops is gratis, aanmelden kan online via:
www.comsol.nl/workshops

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items