Elektor Team

Gratis themadag 'Printplaten Produceren'

10 december 2013, 14:36
Gratis themadag 'Printplaten Produceren'
Gratis themadag 'Printplaten Produceren'

De reflow-soldeertechniek wordt naast het klassieke golfsolderen steeds belangrijker in de elektronicaproductie. SMD-componenten worden hier al zeer veel toegepast, mede dankzij de voordelige en volautomatische montage- en soldeerprocessen. De logische wens is dan om ook de 'through hole' componenten in dit productieproces te integreren. Dit wordt Pin-in-Paste (PiP) of Through Hole Reflow (THR) genoemd.

 

Phoenix Contact BV organiseert binnenkort een interessante themadag over dit onderwerp. Tijdens dit seminar krijgt u een goed overzicht van de actuele stand van de THR-techniek.
De volgende onderwerpen worden besproken:
- De basis van THR-soldeertechnologie en de eisen die aan componenten gesteld worden in combinatie met het SMD-soldeerproces
- Kwalificatie van THR-componenten (denk aan Moisture Sensitive Levels)
- Normering rondom de technologie
- Toekomstige trends en focus op de keuze van materialen, stiftlengte, plating, kleuren en bouwvormen

 

Deze themadag wordt gehouden op drie verschillende data en plaatsen. Deelname is kosteloos en 's avonds kunnen de deelnemers bovendien gebruik maken van een diner-buffet. Op elke dag is plaats voor maximaal 40 personen, van te voren aanmelden is wel noodzakelijk. De dagen worden gehouden in Zevenaar (17-11), Waalre (1-12) en Reeuwijk (15-12), van 14.00 tot 19.00 uur.

 

Meer info en inschrijven:

Phoenixcontact

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items