Gratis Toolbox-app van RS Components

2 januari 2014, 00:00
Gratis Toolbox-app van RS Components
Gratis Toolbox-app van RS Components

RS Components, 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft zijn eerste app voor mobiele iOS-apparaten voorgesteld. Deze nieuwe gratis app, RS Toolbox genaamd, biedt een centraal toegangspunt tot populaire referentiematerialen en calculator- en conversie-tools voor elektronica-ontwerpers, hobbyisten en studenten.

 

RS Toolbox draait op mobiele apparaten die gebruik maken van het iOS-besturingssysteem, zoals iPads, iPhones en iPod Touch-apparaten van Apple. Er is tevens een versie gepland die draait op Windows 8-apparaten. De nieuwe app is gebaseerd op de app 'Electronic Toolbox Pro' die ontwikkeld werd door Marcus Roskosch, de maker van een reeks zeer succesvolle apps voor ingenieurs.

 

RS Toolbox biedt een breed scala aan functies die als iconen op het hoofdscherm gegroepeerd zijn, waaronder diverse calculatoren, converters en opzoektabellen. Onder de functies bevinden zich onder andere RLC-filtercalculatoren, een 555 timer-configurator, calculatoren voor allerlei spanningsregelaars en opamps, en handige tools zoals een calculator voor de Wet van Ohm, opzoektabellen voor batterijtypes en -formaten, kabel-kleurcodering, toroïde-specificaties en nog veel meer. De app heeft nog veel uitbreidingsmogelijkheden die door de gebruiker aangevraagd kunnen worden en is beschikbaar in 16 verschillende talen.

 

RS Toolbox kan gedownload worden via de App Store:
https://itunes.apple.com/app/id747957895?&mt=8

 

Of via de website van RS:
http://nl.rs-online.com/toolbox

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items