Gratis webinar “Beginnen met Cellular IoT Development”

8 november 2019, 07:00
Gratis webinar “Beginnen met Cellular IoT Development”.
Gratis webinar “Beginnen met Cellular IoT Development”.

Op donderdag 28 november (16:00 uur) presenteren Mouser en Elektor gezamenlijk een live webinar over Cellular IoT Development. Dit gratis 60 minuten durende en door Elektor gemodereerde webinar wordt gepresenteerd door AVX en Nordic Semiconductor en biedt een live Q&A interactie met de presentatoren.

Klik hier om u aan te melden voor dit webinar

In het kort

Tegenwoordig betekent “verbonden zijn” meer dan alleen internettoegang. Het gaat om verbonden blijven met mensen, apparaten en met de wereld om ons heen. Elke dag worden slimme apparaten waar we op vertruwen, steeds kleiner en krachtiger en krijgen ze steeds meer connectiviteit.

Als reactie op deze trends brengt Nordic de nRF9160 DK uit, een betaalbare en vooraf gecertificeerde single-board ontwikkelkit, speciaal voor de cIoT-ontwikkeling van LTE-M-, NB-IoT-, GPS- en BLE-applicaties met de nRF9160 SiP. De nRF9160 is met afmetingen van 10 x 16 x 1 mm de meest compacte cellulaire IoT-oplossing (cIoT) die momenteel verkrijgbaar is. Naast een nRF52840 board controller die bijvoorbeeld kan worden gebruikt om een Bluetooth Low Energy-gateway te construeren, is ook een speciale Ethertronics/AVX LTE-M en NB-IoY antenne aanboord die vele banden ondersteunt en zo wereldwijde toepassing mogelijk maakt.

Ontdek hoe de ontwikkeling van een complete end-to-end sensor-naar-cloud applicatie met mobiele communicatie met behulp van de nRF9160 wordt gestart, en leer onder andere manieren om de uiterst belangrijke keuze van de juiste antenne van zijn “mystieke” aspecten te ontdoen.

Aanbevolen producten

Nordic nRF9160
AVX LTE-antennes

Sprekers

Petter Myhre, Product Marketing Engineer, Nordic Semiconductor

Carmen Redondo, hoofd marketing EMEA, Ethertronics / AVX

Presentator

Jan Buiting, hoofdredacteur ElektorLabs Magazine

Datum en tijd

28 november 2019, 16:00 uur. De voertaal is Engels.

Aanmelding

Meldt u hier aan voor het bovenstaande webinar. De deelname is gratis.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items