Elektor Team

Gratis webinar: Verbind Android met uw elektronicaproject

10 december 2013, 14:37
Gratis webinar: Verbind Android met uw elektronicaproject
Gratis webinar: Verbind Android met uw elektronicaproject

Elektor Academy en element14 presenteren op donderdag 21 juni a.s. weer een webinar met een onderwerp uit een recente Elektor-uitgave. Ditmaal gaat het over "AndroPod - Bridging Android and your Electronics Projects". De basis voor dit webinar vormen de artikelen over het AndroPod-project in de februari- en maart-uitgave van Elektor.
Deelname is helemaal GRATIS! U moet zich alleen vooraf aanmelden via www.elektor.nl/webinars

 

Met hun aanraakscherm met hoge resolutie, een flinke dosis rekenkracht, WLAN en telefoniefuncties zijn Android-smartphones ideaal om als commandocentrum in eigen projecten dienst te doen. Tot nu toe was het niet echt gemakkelijk om deze apparaten met externe elektronica te verbinden. Dat verandert nu met AndoPod, een interface-board dat beschikt over een seriële TTL-uitgang en een RS485-uitgang.

 

In dit webinar laat Bernhard Wörndl-Aichriedler, mede-ontwerper van de AndroPod-schakeling, zien hoe eenvoudig het is om uw eigen schakeling aan te sturen via een Android-smartphone met behulp van de AndroPod-interface.

 

AndroPod - Bridging Android and your Electronics Projects
Datum: Donderdag 21 juni 2012
Tijd: 16:00 uur Nederlandse tijd
Presentatie: Bernhard Wörndl-Aichriedler (mede-ontwerper van de AndroPod-interface)
Taal: Engels
 
Uiteraard is er na afloop van de presentatie weer gelegenheid om vragen te stellen. Zorg dat u dit webinar niet mist en schrijf vandaag nog in!

 

Deelname is helemaal GRATIS! U dient zich wel vooraf te registreren via:
www.elektor.nl/webinars

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items