Elektor Team

Gratis workshop DesignSpark ChipKIT Challenge

10 december 2013, 14:36
Gratis workshop DesignSpark ChipKIT Challenge
Gratis workshop DesignSpark ChipKIT Challenge

Tijdens het ElektorLive! evenement op 26 november a.s. worden 's morgens verschillende workshops georganiseerd, waarin u door experts wordt voorgelicht over het werken met actuele producten op het gebied van elektronica-hardware en - software.

 

De workshop DesignSpark ChipKIT Challenge leert u alles over het gebruik van de DesignSpark ontwikkelomgeving en hoe u concreet applicaties hiermee kunt ontwikkelen. ChipKIT Max32 is een Arduino-compatibel ontwikkelbord van Digilent op basis van een Mcrochip-controller, waarmee u een krachtig platform in handen heeft voor aansturing van allerlei applicaties. De 32-bit processor heeft voldoende capaciteit om zwaardere toepassingen aan te kunnen. Een volledige beschrijving van het ChipKIT-bordje is te vinden in Elektor okt. 2011. Deze workshop is tevens de start van de wereldwijde DesignSpark ChipKIT Challenge.

 

Tijdens de workshop leert u heel praktisch hoe u met Designspark nieuwe toepassingen kunt ontwikkelen. Speciaal voor de Challenge heeft RS Components de library aangepast voor de ontwikkeling van de ChipKIT-hardware. Hiermee hebt u direct alles in handen. Als u deelneemt aan de workshop, hebt u tegelijk de gelegenheid u te registreren voor de Internationale Design Challenge die ook de 26ste van start gaat.

 

Deelname aan deze workshop is gratis, u ontvangt dan tevens kosteloos een DesignSpark-kit.

Inschrijving vooraf via de ElektorLive-website is wel noodzakelijk.

 

Meer info:
www.elektormedia.com/elektorlive/workshops

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items