Gratis workshop robotica en embedded C voor docenten

10 december 2013, 14:37
Gratis workshop robotica en embedded C voor docenten
Gratis workshop robotica en embedded C voor docenten

De Amerikaanse fabrikant Parallax geeft op 17 oktober in Nederland een eenmalige gratis workshop die speciaal bedoeld is voor docenten. De cursus wordt gegeven door Ken Gracey, de CEO van Parallax.

 

Tijdens deze dag wordt een aantal projecten behandeld op basis van het Propeller Activity board, dat is voorzien van de krachtige Propeller microcontroller met 8 kernen. De deelnemers aan deze cursus leren hoe studenten hun eigen projecten gemakkelijk kunnen automatiseren met behulp van een vereenvoudigde C-programmeeromgeving, genaamd SimpleIDE.

 

Tijdens deze dag krijgen de deelnemers eerst een overzicht van de Propeller-microcontroller, gevolgd door een introductie in het programmeren in C. Daarna komen meteen praktische zaken aan bod, zoals een knipperlicht, het monitoren van drukknoppen, het besturen van een motor, navigeren, het kiezen, bouwen en testen van een sensorsysteem, ultrasone afstandsmeting, infrarood-detectie, schrijven en lezen naar een SD-kaart, een WAV-bestand afspelen en nog veel meer.

 

De workshop vindt plaats op donderdag 17 oktober in het Mitland hotel te Utrecht en duurt van 8.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis voor docenten. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wacht dus niet te lang met aanmelden.

 

Registreren:
www.eventbrite.com/event/7757716539

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items