De vraag naar hoogopgeleide technici blijft fors toenemen. Vooral op hoger en wetenschappelijk beroepsniveau zijn er steeds meer moeilijk vervulbare vacatures. Heb je als technicus nog geen hbo-getuigschrift? Dan is dit het moment om met een hbo-opleiding Technische informatica bij Hogeschool Dirksen te starten. Breid je kennis uit: maak de overstap van mbo naar hbo en verbreed je carrièrekansen. 

Tijdens de studie leer je nieuwe kennis te vertalen naar praktijkgerichte oplossingen binnen jouw organisatie. Je wordt daarbij geholpen door kundige docenten en je wordt persoonlijk gecoacht.
 
Groei met Hogeschool Dirksen

Kies de route naar je getuigschrift

Bij Dirksen kun je je deeltijdstudie  combineren met je werk- en privéleven. Dit kan óf met de tweejarige Associate degree (Ad)-opleidingen óf de vier jarige bachloropleiding aan de Hogeschool Dirksen. Hieronder tref je de verschillende mogelijkheden Associate degree opties aan.


Associate degree-opleidingen (2 jaar):

Associate degree Industriële automatisering 
Associate degree Duurzame installaties en systeemintegratie 
Associate degree ICT-telecom 

Heb je na het behalen van je Associate degree de smaak van het studeren te pakken en wil je een volgende carrièrestap maken? De bachelorstudies van Dirksen sluiten naadloos aan op de Associate degree studies, waardoor je aansluitend, na nog twee jaar studeren, je bachelor-getuigschrift kunt behalen. Vanzelfsprekend is het mogelijk de vierjarige bacheloropleiding ineens te doorlopen. Technici met veel ervaring in hun vakgebied kunnen vrijstellingen binnen de verschillende hbo-programma’s krijgen. Het resultaat hiervan is dat je versneld het gewenste getuigschrift kunt behalen. Hieronder zijn de verschillende bachelor mogelijkheden aangegeven.


Bacheloropleidingen (4 jaar):

Bachelor Technische informatica - afstudeerrichting Industriële automatisering
Bachelor Technische informatica - afstudeerrichting Duurzame installaties en systeemintegratie
Bachelor Technische informatica - afstudeerrichting ICT-telecom
 

Persoonlijke intake

Op 12 september start Hogeschool Dirksen met de bovenstaande erkende hbo-opleidingen. Wil je deelnemen dan is stap één een persoonlijke en vrijblijvende intake.  Hiervoor ben je welkom in Elst. De intake omvat een assessment en een persoonlijk gesprek waarin ook jij je vragen over de studie kunt stellen.

Het resultaat:
  • Inzicht in haalbaarheid van de studie, vanuit je competenties, ervaring en motivatie;
  • Inzicht in de toepasbaarheid van de studie bij je werkzaamheden;
  • Duidelijkheid over te ontvangen vrijstelling(en).

We maken graag kennis!

 
Meld je aan voor een persoonlijke intake 

Ontvang de digitale brochure van Hogeschool Dirksen 
 
Heb je net een technische mbo-opleiding afgerond en ben je klaar voor de volgende stap?