Grote ARM CMSIS ontwerpwedstrijd

18 februari 2015, 09:44
Grote ARM CMSIS ontwerpwedstrijd
Grote ARM CMSIS ontwerpwedstrijd

De firma ARM en de controller-fabrikanten ST, NXP, Freescale en Infineon hebben gezamenlijk een ontwerpwedstrijd georganiseerd met $ 10.000 aan prijzen en 400 gratis ontwikkelboards. De uitdaging: Realiseer een interface-toepassing met de CMSIS-driver-library van ARM en maak voor de hardware een keuze uit vier goed uitgeruste ontwikkelboards! ARM/Keil ondersteunt de deelnemers gedurende 6 maanden met een gratis licentie van de krachtige MDK-ARM-ontwikkelomgeving.

Uiterlijk 30 juni 2015 moet uw project door ons ontvangen zijn – wel onder de voorwaarde dat de software onder de zeer eenvoudige BSD 3 clausule open-source-licentie wordt vrijgegeven.
Een panel van deskundigen zal uit alle inzendingen het beste project selecteren. Naast een slim, handig en bij voorkeur innovatief projectidee kunnen ontwikkelaars hier ook scoren met de kwaliteit van de code. De software moet – gebruik makend van de CMSIS-driver-library – gemakkelijk te onderhouden zijn en eenvoudig te porteren. Daarbij moeten de deelnemers zoveel mogelijk functies van het gekozen board gebruiken en daarbij zo weinig mogelijk – dure – elektronica gebruiken.

Meld u meteen aan met een idee, er zijn in totaal 400 goed uitgeruste ontwikkelboards beschikbaar voor de deelnemers!

Registratie, deelname voorwaarden en verdere informatie:
http://armcontest.elektor.nl

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items