Laat ons uw Business-idee een vliegende start geven op de internationale markt. Wij zijn wereldwijd op zoek naar innovatieve Prototypes en Start-ups!

electronica Fast Forward, the Start-up Platform powered by Elektor' verenigt de wereldwijde elektronicamarkt, innovatieve technologieën en de internationale media om uw start-up of prototype onder de aandacht te brengen van mensen die de industrie doen bewegen.

Deze oproep is gericht aan creatieve denkers, ontwikkelaars en starters over de hele wereld die werken aan een project waar elektronica een rol in speelt. Stuur uw ideeën vóór 15 september 2018 naar www.elektormagazine.nl/e-ffwd. Meer dan 50 deelnemers uit 15 landen hebben dit inmiddels al gedaan!

Een jury bestaande uit redacteuren van Elektor Magazine en ingenieurs van Elektor Labs zullen de inzendingen bekijken en beoordelen. De deelnemers met de beste inzendingen worden uitgenodigd om hun Startup/Prototype te presenteren op electronica 2018 in november 2018 in München, Duitsland. electronica 2018 is 's werelds grootste beurs voor elektronische componenten, systemen en toepassingen.
Deelname aan 'electronica Fast Forward, the Start-up Platform powered by Elektor' biedt u een unieke kans om wereldwijd contacten te leggen en uw creatieve ideeën aan een internationaal publiek van bezoekers en toekomstige klanten voor te leggen.

Op 13 november 2018 kiest een internationale jury drie winnaars uit de finalisten tijdens de elektronica-vakbeurs. Alle winnaars ontvangen de prestigieuze 'electronica Fast Forward Start-up Award' en profiteren van internationale PR-, advies- en marketingdiensten met een geschatte totale waarde van meer dan 150.000 euro. Daarnaast worden ze ondersteund door het internationale Elektor-netwerk van ruim 250.000 abonnees.
Prijzen
  • Eerste prijs: een Elektor marketingpakket ter waarde van € 75.000, inclusief een stand op electronica 2020.
  • Tweede prijs: een Elektor marketingpakket ter waarde van € 50.000.
  • Derde prijs: een Elektor marketingpakket ter waarde van € 25.000.

Geïnteresseerd? Ga naar www.elektormagazine.nl/e-ffwd en meld u aan. Hier vindt u ook meer informatie, zoals de algemene voorwaarden en het laatste nieuws.
 
We verheugen ons nu al op de e-ffwd editie 2018 en hopen u in november te mogen verwelkomen op de electronica-beurs in München.

Diamond sponsors:                                                                                  Bronze sponsors:
                                                                                                                                                                 
                                  

Strategic Partner: