AdvertisementVoor elke bestelling die u bij Analog Devices plaatst, planten ze een boom in Europa met One Tree Planted. Steun samen met hen de 17 duurzameontwikkelingsdoelen van de VN door 100.000 bomen te planten met Analog Devices en One Tree Planted.

Voor elke geplaatste Mouser-bestelling in de EMEA-regio, waaronder tenminste een product van Analog Devices of Maxim Integrated (nu onderdeel van Analog Devices) wordt een boom geplant in het kader van herbebossingsprojecten in heel Europa, zoals Denemarken, IJsland, Portugal, Roemenië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Over Mouser

Mouser Electronics is een wereldwijd actieve, geautoriseerde distributeur van halfgeleiders en elektronische componenten voor meer dan 1200 toonaangevende fabrikanten. Wij zijn gespecialiseerd in de snelle introductie van nieuwe producten en technologieën voor ontwerpingenieurs en inkopers.

Over Analog Devices

Analog Devices, Inc. is een wereldwijde marktleider op het gebied van halfgeleiders, die de brug slaat tussen de fysieke en digitale wereld om doorbraken mogelijk te maken op de “intelligente rand” (Intelligent Edge). ADI combineert analoge, digitale en softwaretechnologieën en zet die om in oplossingen. Zo wordt vooruitgang in digitale fabrieken, mobiliteit en digitale gezondheidszorg evenals de strijd tegen klimaatverandering ondersteund, en worden mens en planeet met elkaar verbonden.

Over One Tree Planted 

One Tree Planted is een non-profitorganisatie met 501(c)(3)-status in de VS. Hun missie is om het voor iedereen makkelijk te maken om bomen te planten en zo het milieu een handje te helpen. Zij hebben wereldwijd projecten en werken samen met lokale gemeenschappen en deskundigen voor een positieve impact op natuur, mens en dier. Dankzij herbebossing worden bossen hersteld na bosbranden en overstromingen, wordt werkgelegenheid gecreëerd en de biodiversiteit hersteld. De overlappende doelen van veel projecten zorgen voor een combinatie van voordelen die samen bijdragen aan de duurzameontwikkelingsdoelen van de VN. Ga voor meer informatie naar onetreeplanted.org.

Meer info >>>
 
Bomen planten met Analog Devices en One Tree Planted