Herziene versie van bestseller-boek 'Raspberry Pi ontdekken'

28 november 2016, 15:30
Herziene versie van bestseller-boek 'Raspberry Pi ontdekken'
Herziene versie van bestseller-boek 'Raspberry Pi ontdekken'
Het boek 'Raspberry Pi ontdekken in 45 elektronica projecten' van Bert van Dam is al enkele jaren lang een van de populairste boeken om de omgang met de krachtige maar goedkope Raspberry Pi computer onder de knie te krijgen. In dit boek worden maar liefst 45 spannende en interessante projecten in detail besproken en uitgelegd. Nu heeft de auteur een geheel herziene en uitgebreide versie van dit boek gemaakt, die is aangepast aan de Raspberry Pi 3.

De beschreven projecten lopen van een eenvoudig wisselknipperlicht tot een temperatuurregeling. Ook worden gecompliceerdere projecten zoals een motorsnelheidsregeling, een webserver met CGI en client-server applicaties besproken. Bij alle projecten zijn - indien nodig -  de programma-verschillen voor de RPi3 ten opzichte van zijn voorgangers beschreven. Ook de nieuwe Bluetooth-functie wordt besproken. Daarnaast is er een extra hoofdstuk toegevoegd over het LEGO-board, een speciaal voor de RPi ontwikkelde print waarmee LEGO-hardware kan worden aangestuurd.

De tweede herziene versie van 'Raspberry Pi ontdekken in 45 elektronica projecten' kan nu worden voorbesteld in de Elektor-shop voor een prijs van € 34,95 (plus verzendkosten). Elektor-leden ontvangen natuurlijk 10% korting en betalen maar € 31,46 (plus verzendkosten).

 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items