Dit jaar (waarvoor de beste wensen natuurlijk namens het hele Elektor-team!) beginnen we met de nodige Arduino-projecten. De Arduino is bijna niet meer weg te denken uit ons interessegebied. Velen van u gebruiken er vast wel ergens een. Ze zijn ook zo gemakkelijk en toegankelijk. En je kunt er schitterende projecten mee maken, zoals de Zandklok op de cover.

Desondanks ontwerpt ons lab ook nog ‘echte’ schakelingen. Zo presenteren we in deze editie met trots de D-Watter als alternatief voor de nog steeds populaire Q-Watt (zo staat hij bekend onder de Engelstalige gemeenschap, wij noemen hem de ‘Compacte audio-eindtrap’, Elektor september 2013). Dit schitterende nieuwe ontwerp heeft onze audio-ontwerper maanden van de straat gehouden, maar het resultaat mag er wezen, zie de meetresultaten in dit magazine.

Verder in deze uitgave: En nog veel meer…..

Koop het geprinte magazine nu in onze webshop en betaal tot 15 februari 2017 géén verzendkosten.

Elektor Gold- en Green-leden kunnen het digitale exemplaar hier downloaden

Ledenaanbieding van deze maand:
Al onze Green- en Gold-leden kunnen tijdelijk het zojuist verschenen boek “Meten en regelen via Android” bestellen zonder verzendkosten. Uiteraard krijgen leden ook de 10% leden-korting. Bestellen? Click direct op het product onder dit nieuwsitem. Tip: Bestel dit boek tegelijkertijd met andere Elektor-producten en betaal  voor uw gehele bestelling GEEN VERZENDKOSTEN!