Harry Baggen

Intel Edison - What will you make?

25 juni 2015, 12:00
Intel Edison - What will you make?
Intel Edison - What will you make?
Deze zomer organiseert Elektor in samenwerking met Intel een aantal activiteiten rond Intel Edison, de do-it-yourself computermodule voor al uw projecten en uitvindingen. Intel Edison is een dual-core CPU en single-core microcontroller ter grootte van een SD-kaart, met een open- source hard- en software-omgeving waarin u al uw home-lab-projecten kunt ontwikkelen.
 
What will you make? In juli starten we onze eigen Intel Edison ontwerpwedstrijd. Weet u een goede toepassing voor Intel Edison? Hebt u dat ene geniale idee in uw achterhoofd? Doe dan binnenkort mee met onze ontwerpwedstrijd en maak kans op fantastische prijzen. Houd onze website en nieuwsbrieven goed in de gaten, meer informatie over de ontwerpwedstrijd volgt in de komende weken.
 
Voor voorbeeldprojecten en de mogelijkheden van Edison kunt u nu al eens kijken op deze pagina. Meer informatie over Intel Edison vindt u hier.
Bovendien krijgen de eerste 25 klanten die gedurende de actieperiode een Intel Edison module of een Intel Edison breakout board kit bestellen een gratis exemplaar van het boek "Getting started with the Intel Edison" van Bert van Dam.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items