Internet of Things Accelerator-programma voor startups

25 maart 2016, 15:15
Internet of Things Accelerator-programma voor startups
Internet of Things Accelerator-programma voor startups
Het platform voor ontwikkelaars element14 doet mee aan een speciaal op het Internet of Things (IoT) gericht Accelerator-programma van Startupbootcamp, een globaal netwerk voor startup-ondernemingen. In het kader van deze samenwerking gaat element14 de deelnemende startups ondersteunen op het gebied van IoT en hardware.

Het Accelerator-programma „Startupbootcamp IoT | Connected Devices“ is op zoek naar startups uit de hele wereld, die zich concentreren op innovatieve toepassingen in de consumenten- of industriële IoT-markt , bijvoorbeeld voor wearables, huisnetwerken, industrieel IoT en de intelligente detailhandel.

Voor dit intensieve, drie maanden durende programma, dat in september 2016 van start gaat, worden in totaal tien startups geselecteerd. Ze ontvangen allemaal, naast 15.000 €, ondersteuning door mentoren, partners en kapitaalverstrekkers, onder meer van element14. Er is voor de deelnemers een nieuw, meer dan 6.500 m² groot, prototype-laboratorium beschikbaar bij Cocoon Networks in Londen.
 
Startups kunnen zich aanmelden via:
http://startupbootcamp.org/accelerator/iot-connected-devices.html
De aanmelding sluit op 13 juni 2016.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items