Elektor Team

Jubileumcadeautje voor u als Elektor-abonnee

10 december 2013, 14:36
Jubileumcadeautje voor u als Elektor-abonnee
Jubileumcadeautje voor u als Elektor-abonnee

Elektor viert in 2011 zijn 50-jarig jubileum. 50 Jaar is een behoorlijke leeftijd voor een elektronicablad, maar in al die tijd heeft het blad de razendsnelle elektronica-ontwikkelingen altijd op de voet gevolgd. Dankzij het enthousiasme door al die jaren heen van zowel redactie en ontwerpers als de lezers is Elektor op dit moment springlevend en loopt het nog steeds voorop met het volgen van nieuwe ontwikkelingen en het publiceren van actuele bouwprojecten met de modernste componenten.

 

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum hebben we dit jaar al diverse acties gehouden en jubileum-overzichten in het blad gepubliceerd. Nu, aan het einde van dit jubileumjaar, willen we alle trouwe abonnees een leuk presentje aanbieden: een gescande versie van het complete allereerste nummer van Elektor, dat in die tijd nog 'Electronica Wereld' heette.

 

U kunt deze uitgave gratis downloaden van:
www.elektor.nl/electronicawereld

 

Let op, voor het lezen van deze uitgave moet op uw computer een actuele versie van het programma "Acrobat Reader"' geïnstalleerd zijn. Dit programma kunt u gratis downloaden van:
http://get.adobe.com/nl/reader/

 

We wensen u veel plezier met het doorlezen van deze alleerste uitgave!
 

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items