KCS
Elektor Team

KCS wint Graydon financial health award 2014

24 april 2014, 09:56
Graydon Financial Health Award
Graydon Financial Health Award
KCS Elektronica Assemblage heeft een Graydon Financieel Gezond award ontvangen, uitgereikt te Dordrecht. Hiermee behoort KCS BV tot de top van de financieel gezonde bedrijven in de Nederlandse elektronica assemblage branche. KCS is trots op de onderscheiding: "Met deze award kunnen we onze zakenrelaties tonen dat we een financieel gezond bedrijf zijn. We staan er goed voor en voldoen aan onze betalingsverplichtingen. Onze opdrachtgevers kunnen verantwoord zaken met ons doen."

Er zijn een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor de Graydon Financieel Gezond award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. De informatie is afkomstig uit de Graydon bedrijvendatabase, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Graydon: "Net zoals in andere branches, is het in deze sector niet alleen belangrijk om mooie projecten of diensten op te leveren. Het is ook van belang dat een bedrijf zich op financiële wijze onderscheidt. Met de Financieel Gezond award van Graydon onderstreept KCS BV haar financiële gezondheid als onderneming."

"Met deze award kan KCS BV zich onderscheiden van de concurrent. De award is een logisch gevolg van hoe wij ondernemen. KCS BV wil betrouwbaar zijn en daar hoort een correct financieel gedrag bij" aldus een woordvoerder.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items