Of je nu een professionele technicus, een EE/ECE-student of een hobbyist bent, jouw input is belangrijk! En met de nieuwe beoordelingstool van Elektormagazine.com kun je snel en eenvoudig onze artikelen, interviews en projecten beoordelen. Probeer het eens en laat ons weten wat je vindt van onze op elektronica gerichte inhoud!

Hoe beoordeel je de inhoud van Elektor?

Na het lezen van een artikel dat op een van de websites van Elektor is geplaatst, hoeft je alleen maar onder de naam van de auteur te kijken (of naar de onderkant van het artikel te scrollen) om de beoordelingstool te vinden. Daar kun je met een muisklik een beoordeling indienen. Ingelogde leden kunnen zelfs gemakkelijk een opmerking of vraag achterlaten voor de auteur en voor de redactie van Elektor!
 
Elektor rating tool
Geef het één ster ... of vijf!

Elke stem telt

Elektor accepteert stemmen van zowel leden als niet-leden. Waarom? Elektor-technici, auteurs, redacteuren en leidinggevenden leren veel van communityleden, dus we nemen je input serieus. Artikelen, video's en projecten met veel positieve feedback zullen leiden tot nieuwe inhoud over gerelateerde onderwerpen. En natuurlijk zullen we proberen meer tijd te besteden aan het soort materiaal dat je informatief, nuttig en inspirerend vindt.
 
Post Comment
Plaats commentaar. Laat je mening weten!

Andere manieren om met Elektor te communiceren

Natuurlijk is de nieuwe online beoordelingstool slechts een van de vele manieren waarop je kunt communiceren met Elektor, de technici en de auteurs. We moedigen je aan om ons te volgen op sociale media:
 
En abonneer je zeker op het YouTube-kanaal van Elektor, wat elke maand honderden nieuwe abonnees oplevert! Naast het plaatsen van projectvideo's, interviews, recensies, unboxing-video's en tutorials op YouTube, doen we ook enquêtes en kondigen speciale aanbiedingen aan.

 
Youtube comment
Reageer op onze video's.
Je kunt ook het gedeelte voor opmerkingen onder elke video gebruiken om je mening met ons team te delen.
 

Vertaling: Hans Adams