Laatste kans: Gratis multiprogrammer bij aankoop van Flowcode 4 voor PIC

10 december 2013, 14:36
Laatste kans: Gratis multiprogrammer bij aankoop van Flowcode 4 voor PIC
Laatste kans: Gratis multiprogrammer bij aankoop van Flowcode 4 voor PIC

Flowcode 4 is een van de meeste geavanceerde grafische programmeertalen voor microcontrollers (PIC). Het grote voordeel van Flowcode is dat gebruikers met weinig inspanning en ervaring complexe elektronica- en roboticasystemen kunnen ontwikkelen. Flowcode is een krachtige taal die macro’s gebruikt voor de besturing van complexe onderdelen zoals, 7-segment-displays, motorcontrollers en LC-displays. Dit maakt het mogelijk complexe elektronica te besturen zonder gebruik te hoeven maken van ingewikkelde programmeercode.
 

Nieuwe features en verbeteringen in versie 4 zijn o.a.:
Panel-creator, in-circuit debugging, virtuele netwerken, aanpassen van C-code, switch-icon, floating-point-functie, extra string-functies, ondersteuning voor watchdog-timer, snelle USB-ontwikkeling, nieuwe user-interface en nieuwe componenten.

 

Speciale aanbieding:
Bestel nu ‘Flowcode 4 voor PIC’ (professionele versie) en ontvang een GRATIS E-blocks PIC Multiprogrammer t.w.v. € 89,25!

 

Meer info:

products/e-blocks/flowcode-(1-user)/tefl006-flowcode-4-for-pic-(pro)-programmer.2.1838514.lynkx


Wie in het bezit is van Flowcode V3 voor PIC, kan deze versie upgraden naar Flowcode V4 voor slechts 50% van de kosten van de nieuwe versie. Om uw bestelling in behandeling te kunnen nemen, hebben wij uw key/serial-nummer nodig, dat staat vermeld op een label aan de binnenzijde van het DVD-doosje. We sturen u dan een CD-ROM met de nieuwe versie.

 

Upgrade nu naar ‘Flowcode 4 voor PIC’ (professionele versie) en ontvang ook een GRATIS E-blocks PIC Multiprogrammer t.w.v. € 89,25!

 

Meer info:

products/e-blocks/flowcode-(1-user)/teux006-upgrade-flowcode-4-for-pic-(pro).2.1838373.lynkx
 

Let op: Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Er zijn nog maar 10 stuks in voorraad. Reageer dus vandaag nog want op is echt op!

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items