Elektor Team

Laatste kans in de Elektor OUTLET!

10 december 2013, 14:36
Laatste kans in de Elektor OUTLET!
Laatste kans in de Elektor OUTLET!

Gedurende een jubileumsperiode van 50 dagen (nou ja, het waren er in werkelijkheid enkele meer) hebben we met veel plezier de speciale Elektor OUTLET "in de lucht gehouden". Het begon allemaal als een vaag idee dat werd opgepikt door een aantal enthousiaste medewerkers en voordat we het in de gaten hadden draaide er een volledig zelfstandige internet-winkel naast onze Elektor-website. In deze winkel met een outlet-karakter werden diverse Elektor-producten met aantrekkelijke kortingen aangeboden en heel wat belangstellenden wisten dan ook hun weg naar deze shop te vinden.

De winkel gaat nu weer dicht, het is mooi geweest. We danken alle bezoekers en kopers voor hun vertrouwen en er zal beslist nog wel een vervolg op deze ElektorOUTLET komen, maar wanneer? Laat u verrassen!

 

Om de Elektor OUTLET in stijl te sluiten hebben we op de valreep nog verschillende leuke aanbiedingen voor u, zoals de 'Minty Geek' producten (uitstekend Sinterklaas- of kerstcadeau), een laser-fietsachterlicht en een leuk bouwpakket van een buizenradio. Voor de boeken- en buizenliefhebbers is er bovendien een speciale aanbieding van het boek 'Fundamental Amplifier Techniques'. Loop nog eens door de verschillende rubrieken heen, dan vindt u nog diverse koopjes!

 

Het hele OUTLET-team dankt alle klanten, tot ziens bij de volgende OUTLET-actie!

 

Bestel nu en ontvang bovendien een gratis Spyder Discovery Kit bij besteding van meer dan € 50 in de Elektor OUTLET!

 

http://outlet.elektor.com/home.html

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items