Elektor Team

Leuke cadeaus voor de feestdagen in de Elektor OUTLET

10 december 2013, 14:36
Leuke cadeaus voor de feestdagen in de Elektor OUTLET
Leuke cadeaus voor de feestdagen in de Elektor OUTLET

De laatste weken van de Elektor OUTLET staan in het teken van de feestdagen die er in de decembermaand weer aankomen. Het is de tijd voor familie, gezelligheid, eindelijk dat boek weer eens lezen of een leuk project in elkaar knutselen. En het is de tijd voor cadeautjes! Speciaal voor de Elektor OUTLET hebben we met Minty Geeks een aantal producten geselecteerd waar iedereen lol aan kan beleven. Minty Geeks staat voor plezier en eenvoud; vaders, moeders, kinderen, opa’s en oma’s -  iedereen Lab kan met deze bouwkitjes wel iets elektronisch in elkaar zetten.

 

Zo bieden we deze week de Electronic 101 Kit aan, een metalen doosje dat is volgestopt met een klein breadbordje en een aantal duidelijk gelabelde componenten. Met behulp van de duidelijke bijgevoegde handleiding kunnen met deze kit verschillende elektronicaschakelinhgen worden opgebouwd zonder dat er gesoldeerd hoeft te worden.
Speciale Elektor OUTLET prijs: € 29,95

 

De Minty Geek Astro Torch is een bouwpakket voor de sterrenkijkers onder ons. Hiermee kunt u een speciale LED-lamp met allerlei instelmogelijkheden bouwen. Voor dit bouwpakket is wel een soldeerbout nodig.
Speciale Elektor OUTLET prijs: € 24,95

 

Elektor OUTLET VISIT-or-MISS-IT!

 

Bestel nu en ontvang bovendien een gratis geschenk.

http://outlet.elektor.com/home.html

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items