Linear Audio 13 nu verkrijgbaar bij Elektor

27 juni 2017, 21:21
Linear Audio 13 nu verkrijgbaar bij Elektor
Linear Audio 13 nu verkrijgbaar bij Elektor
De 14e editie van de altijd populaire serie Linear Audio is nu verkrijgbaar in de Elektor Store. Ook deel 13 van deze serie bookzines is weer in zijn geheel gewijd aan technische audio en audio-perceptie. 

Een kleine greep uit de inhoud:
  • Een artikel over Reed Relay Distortion, waarin de auteurs meetgegevens zowel als eenvoudige modellen gebruiken om de bijdrage van de derde harmonische aan de vervorming in een schakeling in te schatten,
  • Een artikel over de Axis Equalizer waarin de auteur een speciaal filter ontwerpt dat de forward beaming-effecten van luidsprekers reduceert, waardoor de frequentiekarakteristiek op de beste luisterpositie vlakker wordt.
  • Een artikel onder de titel "The valve DAC — Submicron silicon meets submillimetre vacuum" waarin de auteur onderzoekt in hoeverre het hem lukt om een DAC te bouwen waarin alle kritische functies in het analoge en gemengde gedeelte van de schakeling zijn gerealiseerd in buizentechnologie.
 
Dit is alleen maar een voorproefje van wat de nieuwe editie bevat, het is beslist een deel dat u niet wilt missen. Bestel vandaag nog uw exemplaar in de Elektor Store.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items