LIVE! GAAT LEVEN

10 december 2013, 14:36
LIVE! GAAT LEVEN
LIVE! GAAT LEVEN

De komende editie van Elektor Live! wordt er een om nooit te vergeten… dat kan het worden. De verzameling workshops, deelnemende bedrijven en Gather Round sessies beloven een vloed van nieuwe ideeen en indrukken. Met name de workshops zijn bedoeld om u een ‘jump start’ te geven in een nieuwe technologie of een nieuw product. Neem de  DesignSpark ChipKIT Challenge. Tijdens deze workshop leert u alles over het gebruik van de DesignSpark ontwikkelomgeving en hoe u concreet applicaties kunt ontwikkelen op het ChipKIT hardware platform. U ontvangt de noodzakelijke hardware inclusief een USB-stick met de benodigde software. Deze workshop is tevens de start van de wereldwijde DesignSpark ChipKIT Challenge.

 

Naast de workshops waarover u alle informatie op www.elektorlive.nl kunt vinden, is er een studenten robot demo. Verschillende opleidingen en groepen studenten laten zien wat ze allemaal doen op het gebied van robotica en mechatronica. Als je dat ziet, zou je zo weer student willen worden.

 

Elektor zelf is er natuurlijk ook ‘live’. We hebben het lab, een complete audio hoek, een soldeerwedstrijd, een quiz, boeken, hardware... noem maar op.

 

Daarnaast zijn we in onderhandeling over een speciale workshop met als onderwerp alternatieve energieopwekking. Volgende week in de ElektorWeekly meer daarover.

 

Tot Live!

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items