Ook in de laatste weken van het jaar verloten we nog mooie prijzen onder de lezers van de Elektor E-zine. Iedereen die onze wekelijkse digitale uitgave op vrijdag in zijn of haar mailbox aantreft, heeft een automatische winkans. Mocht u de Elektor E-zine nog niet ontvangen, dan dient u zich eerst nog even aan te melden om in aanmerking te komen voor een prijs. Aanmelden is eenvoudig en bovendien helemaal gratis. En u krijgt van ons dan ook nog eens een E-book t.w.v. € 25 cadeau!
 
Klik hier om u aan te melden voor de Elektor E-zine
 
Deze week geven we een JT-cam weg. Dit is een uitzonderlijke smart home camera met veel interessante functies en geschikt voor diverse toepassingen. Via WLAN kunt u de camera integreren in een bestaand netwerk en maximaal 20 camera’s besturen en beheren via een speciale app (Android en iOS). Beeld en geluid worden in real time weergegeven met een instelbare resolutie van maximaal 1280 x 720 pixels. De geïntegreerde luidspreker en microfoon maken het voeren van gesprekken mogelijk.
 
De winnaar van deze bijzondere smart home camera (t.w.v. € 104,95!) maken we bekend in E-zine #259 op vrijdag 29 december a.s.
 
Winnaar week 50 (11-17 december)
Prijs: RFID/Arduino pakket t.w.v. € 82,90
Gewonnen door: Petri Harri (Turku, Finland)