Elektor Team

Maak nu kennis met Elektor

10 december 2013, 14:37
Maak nu kennis met Elektor
Maak nu kennis met Elektor

Binnenkort verschijnt de vijftigste uitgave van de populaire Elektor-Halfgeleidergids, het extra dikke zomer-dubbelnummer met een omvang van 132 pagina's. Ook dit jaar bevat deze felbegeerde uitgave weer talloze ideeën, software en schakelingen, met een mix van grote en kleine projecten.

Als elektronicus bent u zeker geïnteresseerd in deze speciale uitgave. En omdat 50 jaren Halfgeleidergids toch wel een mijlpaal vormen in de elektronicawereld, willen we u als ontvanger van de Elektor.Post nieuwsbrief een speciaal aanbod doen:

 

Ontvang alle nog te verschijnen nummers van Elektor in 2013 (inclusief de Halfgeleidergids) voor slechts € 35,-

 

Dit houdt in dat u alleen betaalt voor het september-, oktober-, november- en decembernummer. Het dubbeldikke zomernummer (met een verkoopprijs van € 14,95) krijgt u er dan gratis bij!

 

In deze periode geniet u bovendien van alle voordelen die verbonden zijn met het standaard (Gold) Elektor-lidmaatschap: U ontvangt de nummers zowel in gedrukte als digitale vorm, u krijgt volledige toegang tot de Elektor-Labs website (met een grote hoeveelheid ontwerp-ideeën en projecten), u ontvangt minimaal 10% korting op alle producten in de Elektor-shop en u krijgt tweewekelijks een extra project in uw mailbox.

 

Klik hier als u van deze jubileumaanbieding gebruik wilt maken >>>

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items