Elk jaar ontwikkelen, beoordelen en publiceren de redacteuren, auteurs en technici van Elektor een overvloed aan IoT- en sensor-gerelateerde content, veel meer dan in één uitgave kan worden samengevat. Dit jaar is geen uitzondering. In deze bonuseditie van ElektorMag (juli/augustus 2024) presenteren we je nog meer interessant materiaal over het IoT en sensoren. Download de gratis digitale bonuseditie. Veel plezier! 
 
NL202407B0011web.jpg

Inhoud van de bonuseditie

Nieuwsgierig naar wat er in deze uitgave staat? Jens Nickel, hoofdredacteur van Elektor, begint met details over zijn recente reis naar Sensor+Test 2024 en PCIM 20204, die plaatsvonden van 11-13 juni 2024 in Neurenberg, Duitsland. In het artikel beschrijft Jens een aantal technologieën en demo's die zijn aandacht trokken van bedrijven als S4sensors, MindCet en CAE Software und Systems. De rest van de Bonuseditie bevat een interessant project, een verhelderend achtergrondartikel, een nuttige recensie en een inspirerende elektronicawerkruimte! Als je deze uitgave hebt gelezen, vergeet dan niet je eigen projecten te delen op het Elektor Labs platform op www.elektormagazine.com/labs.
 
Inhoud 7B.png
 

Meer over IoT en sensoren

Bezoek Elektor's IoT & Sensors pagina voor nog meer zelfbouw elektronicaprojecten, reviews en achtergrondartikelen. We beheren momenteel Engelstalige hub-pagina's op elektormagazine.com voor de volgende onderwerpen: Arduino, Raspberry Pi, Espressif, Power & Energy, Embedded & AI, Test & Measurement, Circuits & Circuit Design, Wireless & Communication, en Prototyping & Production. In de komende weken zullen we voor deze onderwerpen ook hub-pagina's hebben op onze Duitse, Nederlandse en Franse magazine-sites. Ga snel kijken!


Vertaling: Hans Adams