Als u op mij lijkt, bent u erin geslaagd enige beheersing te hebben over digitale software en hardware, vooral bij lagere frequenties, waar dingen werken of niet werken.

Ja, ik had een gigantische schotelantenne van 4,8 m in de jaren 90 en ik heb mijn deel gedaan aan het installeren van televisieantennes en schotelantennes, maar de fijne kneepjes van golfgeleiders, kwartgolf dipolen, een diëlektrische plaat in de LNB schuiven voor circulaire polarisatie, interferentie-onderdrukking, bungelende stub notch filters, VHF/UHF combiners en dergelijke waren altijd een beetje esoterisch voor mij, misschien zelfs magisch. 

Ontmoet Sebastian van Baltic Lab

Elektor Engineering Insights — Meet the Maker: Baltic Lab’s Sebastian Westerhold

Natuurlijk is Sebastian geen tovenaar – hij weet gewoon heel veel over deze dingen. Hij creëert fascinerende RF en hoogfrequent content op zijn YouTubekanaal, en ook op zijn blog, zowel in het Engels als in het Duits! Van sparkgap zenders tot DSP, SDR-ontvangers tot wat er in een C-Band LNB.
 

En nu heeft u de kans om hem live te ontmoeten in onze Elektor Engineering Insights: Meet the Maker op 29 mei om 16:00 CEST (10:00 AM EDT / 14:00 UTC).


bijdrage aan Elektor in 2008 is hij geen onbekende in het overbrengen van de complexiteit van analoge informatieoverdracht aan gretige lezers en kijkers. Ga met ons mee als ik hem vraag om me mee te nemen door een aantal van de creatieve en ingenieuze projecten en experimenten die hij heeft bedacht in meer dan een decennium van schrijven en vloggen.

Wanneer en waar?

Online livestreamevenement: Elektor Engineering Insights - Meet the Maker: Baltic Lab
Datum: woensdag 29 mei 2024
Tijd: 16:00 CEST (dat is 10:00 AM EDT, 14:00 UTC)

Meldt u hieronder aan:
 

O, en breng uw vragen mee!Vertaling: Willem den Hollander