Elektor Team

National Instruments publiceert Automated Test Outlook 2012

10 december 2013, 14:36
National Instruments publiceert Automated Test Outlook 2012
National Instruments publiceert Automated Test Outlook 2012

National Instruments heeft zijn nieuwe Automated Test Outlook 2012 gepubliceerd, waarin bevindingen van het onderzoek door het bedrijf naar de nieuwste test- en meettechnieken en -methoden worden gedeeld. Het rapport bespreekt in detail trends die talloze bedrijfstakken, waaronder consumentenelektronica, automobielindustrie, halfgeleiderindustrie, luchtvaart en defensie, medische apparatuur en communicatie raken.

Met de inzichten uit het rapport kunnen ingenieurs en managers hun voordeel doen met de nieuwste strategieën en best practices, voor het optimaliseren van iedere testorganisatie.

Het rapport van 2012 is onderverdeeld in vijf categorieën: bedrijfsstrategie, architecturen, computertechnologie, software en I/O. Het bespreekt de volgende belangrijke trends:
• Optimaliseren van testorganisaties: Organisaties brengen het ontwikkelen van testen tot een strategisch eigendom om een goede voorsprong op de concurrentie te behalen.
• Metingen en simulaties in het ontwerpproces: Het combineren van vernuftige modellen met metingen uit de echte wereld, dit verbetert de productkwaliteit en vermindert de ontwikkeltijd.
• PCI Express externe interfaces: High-speed -en low-latency-communicatiebus uit de PC bekrachtigt nieuwe systemen via externe interfaces.
• Snelle toename van mobiele apparaten: De situatie van "een smartphone in iedere zak en een tablet op ieder tafel" zorgt voor veranderingen in hoe testsystemen worden beheerd en gecontroleerd. 
• Draagbare meetalgoritmes: Nieuwe tools maken het mogelijk om meet-algoritmes éénmaal te ontwikkelen , waarn ze kunnen worden ingezet in een breed scala aan ongelijksoortige verwerkingselementen.

 

De Automated Test Outlook 2012 is gebaseerd op bijdragen uit academische onderzoeken en branche-onderzoeken, gebruikersforums en -enquêtes, business intelligence en beoordelingen door klantadviesraden. Met deze gegevens als basis biedt het rapport een breed overzicht van de volgende generatie trends voor het voldoen aan zakelijke en technische uitdagingen op het gebied van testen en metingen.

 

Bezoek www.ni.com/ato om de Automated Test Outlook 2012 te lezen.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items