Opgelet, oprichters van start-ups en innovators op elektronicagebied! Bent u geïnteresseerd in  een marketing- en reclamepakket met een waarde van € 75,000 van Elektor International Media voor uw start-up of prototype? Wilt u uw start-up presenteren aan meer dan 250.000 Elektor-lezers en aan de duizenden bezoekers van electronica 2018 in München?

Dit is uw kans om een waardevolle marketing-campagne van Elektor te winnen en in München internationale exposure te krijgen op electronica, de grootste elektronicabeurs ter wereld.
 
DE WEDSTRIJD
electronica Fast Forward 2018, the startup platform powered by Elektor, is een wereldwijde wedstrijd voor start-ups, die u een fantastische kans geeft om uw bedrijf of prototype in de internationale markt neer te zetten. Wij zijn op zoek naar de allerbeste elektronica-ondernemers en -ontwerpers die kunnen laten zien dat hun start-ups of prototypes innovatief en van hoge kwaliteit zijn. 

Innovators uit elke hoek van de wereld kunnen meedoen in de categorieën ‘Startup’ of ‘Prototype’. Na de juiste categorie te hebben gekozen moeten de deelnemers zich aanmelden met een korte omschrijving van hun inzending. Deadline voor aanmelden: 15 september 2018.  

PRIJZEN
  • Eerste prijs: een marketing-pakket van Elektor ter waarde van € 75.000, inclusief een stand op electronica 2020.
  • Tweede prijs: een marketing-pakket van Elektor ter waarde van € 50.000.
  • Derde prijs: een marketing pakket van Elektor ter waarde van € 25.000.
  • De allerbeste inzending ontvangt de electronica Fast Forward Award!
     
VOORDELEN
De winnaars profiteren van zowel marketing-cash als internationale exposure op de beurs  electronica 2018.
 
In 2016 werd Botfactory, fabrikant van desktop PCB-printers in New York, eerste in de categorie ‘Startup’. Het team hierover: “We gaan ons product aan zoveel mogelijk mensen laten zien, want we hebben gemerkt dat we meer gekwalificeerde leads nodig hebben om te kunnen groeien en ons verder te ontwikkelen. Dit betekent doelgericht adverteren, verbeteren van de naamsbekendheid en het genereren van content.”
Klik hier om Botfactory’s pitch op electronica 2016 te bekijken.
 
De eerste prijs in de categorie ‘Prototype’ ging naar MOWEA, een in Berlijn gevestigde start-up die kleine modulaire windturbines ontwikkelde. Toen we vroegen wat MOWEA ging doen met het media-campagne budget, antwoordde oprichter/CEO Till Naumann: “Als start-up hebben we behoefte aan marketing in iedere denkbare richting: corporate design, een beter uitziende home-pagina, promotievideo’s van onze prototypes en field-tests, content voor B2B-partners, presentaties op relevante beurzen en in het bijzonder communityvorming op Facebook en andere media.”  
Klik hier voor MOWEA’s pitch op electronica 2016.
 
AAN DE SLAG       
Bent u klaar om uw start-up of prototype in de spotlights te zetten? Schrijf u dan vandaag nog in voor electronica Fast Forward 2018, the startup platform powered by Elektor!