Net uitgekomen, gratis download: Elektor Business Magazine over voedingen en batterijen

27 juni 2016, 16:55
Net uitgekomen: Elektor Business Magazine over voedingen en batterijen
Net uitgekomen: Elektor Business Magazine over voedingen en batterijen
Elektor Business Magazine (EBM) heeft als doel een levendige interactie tot stand te brengen tussen de elektronica-industrie en onderzoeksinstituten enerzijds en ambitieuze hardware- en softwareontwikkelaars in thuislabs, startups en spinouts anderzijds. Het magazine (Engelstalig) zorgt voor solide ondersteuning op een boeiende reis naar high-tech inspiratie.

Het juli/augustus-nummer behandelt voedingen en batterijen, elk vanuit hun eigen perspectief. Bij de huidige voedingsapparatuur gaat het om betrouwbaarheid in een steeds veeleisender omgeving. Datacenters mogen absoluut niet down gaan – de kosten zouden enorm zijn. Hoe deze risico’s en kosten kunnen worden vermeden is een onderwerp dat alle aandacht zou moeten krijgen – en die krijgt het in deze uitgave van EBM.

Betrouwbaarheid is ook van groot belang wanneer we het over batterijen hebben. Maar hier spelen ook andere aspecten een rol: miniaturisatie is er zo een, net als levensduur, veiligheid en energiedichtheid. Al deze onderwerpen worden in deze uitgave van EBM behandeld door specialisten zoals Excelsys en Schneider Electric (voedingen) of Intertek en Varta (batterijen), terwijl Würth zijn gedegen kennis van draadloze energieoverdracht met ons deelt. 

Elektor Business Magazine is als gratis download beschikbaar (zie 'BIJLAGE' hieronder). Mis het niet en download uw exemplaar vandaag nog!
Bijlage
PDF download full
Elektor Business Magazine Power Supplies and Batteries
This edition of Elektor Business Magazine covers the wide fields of power supplies and batteries, where new developments are behind each and every corner, also where you would least expect them.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items