NI ontwikkelt revolutionair software-gebaseerd all-in-one meetinstrument

25 juni 2014, 06:38
NI ontwikkelt revolutionair software-gebaseerd all-in-one meetinstrument
NI ontwikkelt revolutionair software-gebaseerd all-in-one meetinstrument

VirtualBench bevat vijf belangrijke instrumenten in één apparaat

Met VirtualBench introduceert National Instruments een all-in-one meetinstrument dat helemaal van deze tijd is. VirtualBench wordt namelijk compleet bediend via uw pc, laptop of iPad. De bijzonder compacte en degelijke behuizing van VirtualBench bevat 5 hoogwaardige meetinstrumenten: een tweekanaals 100 MHz mixed-signal-oscilloscoop met 34 digitale kanalaen, een 20 MHz functiegenerator, een 5½-digit digitale multimeter, een 3-kanaals programmeerbare gelijkspanningsvoeding en 8 bidirectionele digitale I/O-kanalen. De prestaties van de afzonderlijke meetinstrumenten in VirtualBench zijn minstens vergelijkbaar met die van de stand-alone meetapparaten die momenteel in de meeste ontwerpafdelingen worden gebruikt.

VirtualBench combineert de gebruikersinterfaces van verschillende instrumenten tot één consistente ervaring. U kunt dus alle instrumenten in één programma bekijken en bedienen. VirtualBench is ruimtebesparend, want voor de meeste ontwerpsituaties hebt u voortaan op uw labtafel nog maar één meetinstrument nodig. Binnen de kortste keren bent u thuis in de gebruiksvriendelijke user-interface. Alles kan eenvoudig worden geconfigureerd en gegevens en schermafbeeldingen kunnen snel worden opgeslagen. Natuurlijk werkt VirtualBench ook naadloos samen met de LabView-ontwerp-software.

Bekijk demovideo's over de unieke functies of download de VirtualBench-app voor Windows of iPad en probeer het zelf.Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items