Nieuw boek van Elektor: Python 3 voor elektronici

6 september 2017, 19:20
Nieuw boek van Elektor: Python 3 voor elektronici
Nieuw boek van Elektor: Python 3 voor elektronici

Python 3 is één van de meest populaire programmeertalen met als groot voordeel de mogelijkheid om snel te programmeren. Deze engelstalige editie is bedoeld voor mensen die PC’s willen koppelen aan hardwareprojecten met behulp van grafische gebruikersinterfaces. 

Het boek is geheel gereviseerd en geüpdatet en is erop gericht de gebruiker te helpen bij het produceren van praktische ontwerpen met als enige gereedschap een teksteditor. Dat betekent dat u de programma’s kunt invoeren om te oefenen terwijl u werkt met het boek! Elk project is voorzien van volledige beschrijvingen van de broncode en communicatie-interface. We gebruiken een Arduino Uno als remote Slave. Er is ook een inleidend hoofdstuk als introductie over het werken met Linux. Het boek is geschreven voor gebruik met Debian of variaties daarop, zoals Mint en Ubuntu. Alle programma’s die in het boek worden gebruikt zijn gratis te downloaden van de Elektor-website.

Dus als u meer wilt leren over programmeren in Python, kijk dan vandaag nog in de Elektor-shop! En dat is nog niet alles: voor Elektor’s GOLD- en GREEN-leden is er een tijdelijke introductiekorting van 5 Euro! Dus bestel uw exemplaar vandaag nog en profiteer van deze mooie aanbieding.

Twijfelt u nog? Kijk dan naar dit 39 pagina’s tellende voorproefje om er zeker van te zijn dat dit boek precies is wat u hebben wilt.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items