Nu beschikbaar in de Elektor-shop: een nieuw boek geheel gewijd aan gelijkstroommotoren en de toepassing daarvan in projecten die gebaseerd zijn op Arduino en Raspberry Pi Zero W. In het boek vindt u veel werkende, geteste projecten voor real-time besturing van standaard gelijkstroommotoren, stappenmotoren, servomotoren en mobiele robots.

Eén van de interessante aspecten van dit boek zijn complete projecten voor het op afstand besturen van een mobiele robot vanuit een smartphone met behulp van Arduino Uno- en Raspberry Pi Zero W-ontwikkelkaarten. Deze projecten zijn zowel uitgewerkt voor WiFi- als voor Bluetooth-communicatie met de mobiele telefoon. De lezers kunnen hiermee een robot vooruit en achteruit laten bewegen en ook linksom en rechtsom laten draaien door eenvoudige commando’s te sturen vanaf een mobiele telefoon.

U vindt in het boek de volledige listings van de software voor alle projecten en gedetailleerde beschrijvingen van de werking van de programma’s. De lezers kunnen de projecten gebruiken zoals ze zijn gepresenteerd, of aanpassen aan hun eigen behoeften.

Kijk dit nieuwe boek nu in. U vindt hier een gratis voorproefje van 36-pagina’s.
 
Tijdelijk geen verzendkosten
Als u dit boek koopt vóór 30 november 2017, hoeft u over uw hele bestelling geen verzendkosten te betalen als u de kortingscode MCPWAARP invult bij het afrekenen.