Nieuw Elektor-boek: Mastering Microcontrollers helped by Arduino

15 januari 2014, 00:00
Nieuw Elektor-boek: Mastering Microcontrollers helped by Arduino
Nieuw Elektor-boek: Mastering Microcontrollers helped by Arduino

Het nieuwe Engelstalige boek 'Mastering Microcontrollers Helped by Arduino' laat u niet alleen kennismaken met de wereld van Arduino, maar leert u ook hoe u microcontrollers in het algemeen kunt programmeren. Na het doorlezen van dit boek en het uitvoeren van de voorbeeldprojecten bent u in staat om programma’s te ontwikkelen voor elk type microcontroller en u hebt dan de nodige kennis opgedaan over I/O, geheugen, interrupts, communicatie (serieel, I²C, SPI, 1-wire, SMBus), A/D-converters en nog veel meer. Dit Arduino-boek is op een luchtige manier geschreven en bevat naast de noodzakelijke technische informatie ook de nodige humor.

 

Alle projecten en codevoorbeelden zijn getest op een Arduino Uno board. De Arduino Uno is een microcontroller-board op basis van een ATmega328. Het is voorzien van 14 digitale in/uitgangspennen (waarvan 6 als PWM-uitgang kunnen worden gebruikt), 6 analoge ingangen, een keramische resonator van 16 MHz, een USB-connector, een voedingsaansluiting, een ICSP-header en een reset-knop. Werken met de Arduino Uno is super eenvoudig: Verbind hem via een USB-kabel met een PC of sluit hem aan op een voedingsadapter.

 

Speciale aanbieding voor Elektor-leden:
Tijdelijk kunt u dit boek bestellen met 18% korting (slechts € 32,95 i.p.v. € 39,95) en u betaalt geen verzendkosten!

Meer info en bestellen

 

Niet-leden betalen € 39,95 (plus verzendkosten) en kunnen hier bestellen.


 

Speciaal combi-pakket
Dit boek is tevens in combinatie met een Arduino Uno microcontroller-board tijdelijk verkrijgbaar voor een speciale prijs.

 

Elektor-leden ontvangen 18% korting op dit pakket: € 53,25 i.p.v. 67,45 en betalen bovendien geen verzendkosten.
Meer info en bestellen


 

Niet-leden ontvangen op dit pakket 16% korting en betalen € 57,33 i.p.v. € 67,45 (plus verzendkosten).
Niet-leden kunnen hier bestellen

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items