Het is altijd leuk om te zien hoe sommige dingen een ‘comeback’ maken. Zo zien we ondanks het huidige werwerpklimaat een terugkeer van vinyl-platen en de bijbehorende audioapparatuur. Met deze opkomende belangstelling is er ook een paralleltraject voor de reparatie van oude elektronica. Het nieuwe Elektor-boek Retro Audio biedt de lezer begrip, ideeën en oplossingen vanuit het perspectief van de reparatietechnicus en elektronica-hobbyist. Het boek is bedoeld als reparatiehandleiding en bevat uitgebreide informatie over essentiële meetapparaten en -tools, het verkrijgen van service-gegevens en reserve-onderdelen, een algemene inleiding tot testen en foutzoeken, en nog veel meer.
 
Elk hoofdstuk van het boek begint met een gestructureerde behandeling van het werkingsprincipe van de betreffende apparatuur en de standaard (en niet zo standaard) problemen die u hierbij kunt tegenkomen, en wordt afgesloten met een samenvatting. Overal in het boek vindt u tips en handigheidjes en informatie die niet algemeen bekend is. 
 
Bestel vandaag nog uw exemplaar en krijg alle informatie die u nodig hebt om uw retro-audioapparatuur te repareren, aan te passen en zo weer tot leven te brengen! 

Bekijk de gratis 41 pagina's tellende preview om er zeker van te zijn dat dit boek aan uw verwachtingen zal voldoen.