Elektor Team

Nieuw Elektor-boek Basiscursus BASCOM-AVR nu verkrijgbaar

10 december 2013, 14:36
Nieuw Elektor-boek Basiscursus BASCOM-AVR nu verkrijgbaar
Nieuw Elektor-boek Basiscursus BASCOM-AVR nu verkrijgbaar

AVR-microcontrollers zijn populair, eenvoudig in het gebruik en bijzonder veelzijdig. In Elektor is dan ook al een groot aantal speciale toepassingen en printen met een ATmega- of een ATtiny-controller gepubliceerd. Meestal ging het daarbij om afgeronde projecten. In dit boek staat echter de programmering van deze controllers centraal. BASCOM is hiervoor een ideaal gereedschap. Na een minimale voorbereiding kunt u al beginnen uw eigen ideeën te realiseren.
 
BASCOM en AVR-controllers, een onverslaanbaar team! Wat u ook wilt ontwikkelen, in de meeste gevallen heeft een ATmega alles aan boord wat u nodig hebt. Poorten, timers, A/D-omzetters, PWM-uitgangen en seriële interfaces, RAM, flash-ROM en EEPROM: alles is ruimschoots voorhanden. En met BASCOM is het gebruik daarvan kinderspel. Ook ingewikkelder periferie als LCD, RC5 en I2C kan met slechts een handjevol instructies worden gebruikt. Er is een brede hardware-basis beschikbaar. Of u nu de STK500 van ATMEL gebruikt, de ATM18 of een eigen print, u kunt de voorbeelden uit dit boek meteen in praktijk brengen. Voor heel kleine taken worden controllers uit de ATtiny-reeks gebruikt. Op die manier kunt u uw eigen projecten snel en met weinig kosten realiseren. Op de CD-ROM bij dit boek vindt u voorbeeldprogramma’s en software.

 

Abonnees van het tijdschrift Elektor profiteren tot 16 september a.s. van maar liefst € 5,- korting op de reguliere verkoopprijs van € 39,95. Bovendien betalen ze voor hun gehele bestelling geen verzendkosten.

 

Meer info en bestellen:
Abonnees: products/books/programming/basiscursus-bascom-avr-(abonnees).1910556.lynkx

Niet abonnees: products/books/programming/basiscursus-bascom-avr.1910555.lynkx

Inhoudsopgave (PDF): Uploads/Files/Product/InhoudBASCOM-AVR.pdf

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items