Elektor Team

Nieuw Elektor-boek: Elektronicavoedingen zonder stress

10 december 2013, 14:36
Nieuw Elektor-boek: Elektronicavoedingen zonder stress
Nieuw Elektor-boek: Elektronicavoedingen zonder stress

Eén ding hebben alle elektronische schakelingen en apparaten gemeen: de werking ervan staat of valt met de voeding. Alleen al daarom verdient deze deelschakeling speciale aandacht.

 

De splinternieuwe Elektor-uitgave "Elektronicavoedingen zonder stress" behandelt principes en schakelingen uit de praktijk van de voedingstechniek. Geheel in overeenstemming met de huidige trend gaat de auteur in het bijzonder in op 'mobiele' voedingen en op de techniek van schakelende voedingen. Ook wordt aandacht besteed aan het feit dat constante-stroombronnen ten opzichte van spanningsbronnen een steeds belangrijker rol gaan spelen.

 

Naast de vereiste theoretische achtergronden en principes voor het ontwerpen en bouwen van eigen voedingsschakelingen biedt dit boek ook praktische toepassingsvoorbeelden, zoals het vervangen van defecte nettransformatoren, de voeding voor elektronica tijdens fietstochten of het aansturen van LED‘s in de verlichtingstechniek.

 

Abonnees van het tijdschrift Elektor profiteren tijdelijk van € 5,- korting en betalen geen € 39,95 maar slechts € 34,95. Ze betalen bovendien geen verzendkosten en besparen zo nog eens minimaal € 6,50 extra.

 

Meer info en bestellen:

Abonnees:
www.elektor.nl/products/books/electronics/elektronicavoedingen-zonder-stress-(abonnee).2.2158791.lynkx
Niet-abonnees:
www.elektor.nl/products/books/electronics/elektronicavoedingen-zonder-stress.2.2158787.lynkx

 

Inhoudsopgave:
www.elektor.nl/Uploads/Files/Product/inhoudsopgave-Elektronicavoedingen-zonder-stress.pdf

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items