Elektor Team

Nieuw Elektor-boek: snelgids Facebook

10 december 2013, 14:37
Nieuw Elektor-boek: snelgids Facebook
Nieuw Elektor-boek: snelgids Facebook

Elektor-boeken zijn niet alleen interessant voor elektronici. Sommige uitgaven zijn ook geschikt voor een breder publiek, zoals deze handige Snelgids Facebook.

 

Facebook, bijna iedereen gebruikt het, maar hoe werkt het nu eigenlijk? Voor de beginnende gebruiker kan het lastig zijn om de weg te vinden in deze boeiende wereld met talloze mogelijkheden. In deze Snelgids krijgt u antwoord op vragen als: Wat is het verschil tussen een account en een pagina? Wat is porren en waarom doet men dat? Deze Snelgids legt u niet alleen uit wat er zo leuk is aan Facebook, maar ook waarom het belangrijk is om er tijd in te steken. Stap voor stap leert u hoe u een account aanmaakt, vrienden uitnodigt en uw profiel inricht en aanpast. Bovendien wordt uitgebreid aandacht besteed aan het afschermen van uw persoonlijke gegevens, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Tijdelijk extra voordelig voor leden van het tijdschrift Elektor:
Naast uw standaard ledenkorting van 10% (van € 14,95 voor maar € 13,45  betaalt u nu geen verzendkosten!

 

TIP: Bestel dit boek tegelijkertijd met andere Elektor-producten. U betaalt dan voor uw gehele bestelling GEEN VERZENDKOSTEN!

 

Meer info en bestellen:
Leden:
www.elektor.nl/products/books/computer/abovoordeel-snelgids-facebook.2.2471685.lynkx
Niet-leden:
www.elektor.nl/products/books/computer/snelgids-facebook.2.2471680.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items