Het zojuist verschenen Elektor-boek "Zoekmachine Optimalisatie" vormt een uitstekend hulpmiddel voor mensen die zelf hun website willen optimaliseren. Het schrijven van goede teksten neemt daarbij een belangrijke plaats in. Van veel voorkennis wordt daarbij niet uitgegaan. In dit boek worden moeilijke begrippen direct uitgelegd en vaak geeft auteur Fred Zoer daarbij een sprekend voorbeeld. Ook vakmensen profiteren van de nieuwe invalshoeken die worden gehanteerd om zoekmachineoptimalisatie te belichten.

 

U leert veel over de Google page rank, de Google penalty, Google Analytics en het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van uw website. U komt alles te weten over nieuwsbrieven en leert creatief om te gaan met social media. Achterin het boek vindt u een uitgebreide begrippenlijst met een begrijpelijke uitleg. Belangrijke websites treft u in een aparte lijst aan, zodat u het gemakkelijk kunt opzoeken.

 

Het laatste hoofdstuk bevat een praktijkvoorbeeld van zoekmachineoptimalisatie. Hierdoor krijgt u inzicht in wat voor problemen u zoal kunt tegenkomen. En zo ontdekt u hoe optimalisatie-software u hierbij kan helpen.

 

Tijdelijk extra voordelig voor abonnees van het tijdschrift Elektor:
- € 5,- korting: van € 29,50 voor maar € 24,50
- En geen verzendkosten

 

TIP: Bestel dit boek tegelijkertijd met andere Elektor-producten en betaal voor uw gehele bestelling GEEN VERZENDKOSTEN! U bespaart zo minimaal € 6,50 extra!

 

Meer info en bestellen:
Abonnees:
www.elektor.nl/products/books/computer/zoekmachine-optimalisatie-(abonnees).2.2135852.lynkx
Niet-abonnees:
www.elektor.nl/products/books/computer/zoekmachine-optimalisatie.2.2135851.lynkx

 

Inhoudsopgave (PDF):
www.elektor.nl/Uploads/Files/Product/InhoudZoekmachineOptimalisatie.pdf