Het eigen magazijn van Elektor is te klein geworden om de groei van de community webshops te kunnen faciliteren. Ook, en misschien wel juist, tijdens de Corona crisis groeiden onze shops verder door en we zijn dan ook blij dat we vanaf 1 oktober, met vele tienduizenden producten een nieuw en hypermodern magazijn kunnen betrekken waar we onze klanten nog veel beter van dienst kunnen zijn. 


Erik Jansen, Vice MD en CDO:
…. "Onze strategie 'always surprising, never expensive'  is steeds duidelijker zichtbaar in de stores, bij de productie van eigen boeken en producten en binnen ons inkoopbeleid. Quote Erik Jansen Mede hierdoor zijn de winkels inmiddels gegroeid naar een derde van de omzet van het bedrijf. En die groei verwachten we aan te houden. Wij willen onze bestaande en nieuwe klanten niet alleen een geweldige ervaring bieden tijdens de online aankoop. Ook bij het traject daarna, de aftersales en logistiek, willen we boven gemiddeld presteren. Jarenlang konden we hiervoor vertrouwen op Elektor’s eigen centrale magazijn. Sinds de nieuwe missie is er echter een dusdanig sterke nieuwe impuls dat we ons Logistic Team anders willen en moeten organiseren. We hebben vanaf oktober 2020 een dienstverlener die continu ambitieus met de markt mee ontwikkelt en nu ook de leden en klanten van Elektor de hoogste standaard biedt."
 


Warehouse Elektor moves

Van de verhuizing zelf kunt u als klant iets merken in de vorm van een dag extra levertijd voor orders geplaatst op 1 of 2 oktober. Uiteraard doen we er alles aan om dit zo geruisloos mogelijk te doen. Zo is een deel van onze voorraad al eerder verhuisd. We kunnen het echter niet geheel uitsluiten. De verhoogde servicegraad compenseert hopelijk een en ander.

Service

Het is uiteindelijk natuurlijk die service waarvoor we dit doen. Na 1 oktober leveren we sneller en accurater. Dan is de order-communicatie ook weer helemaal op het gewenste niveau. Bij de verhuizing staan extra mensen paraat om uw vragen te beantwoorden. Na 1 oktober optimaliseren we permanent verder.

Alles om u te blijven verassen: 'always surprising, never expensive'.

 


Leverbeperkingen buiten de EU door ​COVID-19

Hoewel inmiddels een stuk minder, zijn er op dit moment nog altijd beperkingen rondom de levering naar landen buiten de EU. Wij gebruiken meerdere verzenders, maar deze hebben allemaal met dezelfde problematiek te maken. Voor een actueel overzicht verwijzen wij naar dit overzicht